Logo da.boatexistence.com

Hvad er saturn lavet af?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er saturn lavet af?
Hvad er saturn lavet af?

Video: Hvad er saturn lavet af?

Video: Hvad er saturn lavet af?
Video: Saturn 101 | National Geographic 2024, Kan
Anonim

Struktur. Ligesom Jupiter er Saturn for det meste lavet af brint og helium. I Saturns centrum er en tæt kerne af metaller som jern og nikkel omgivet af stenet materiale og andre forbindelser størknet af intenst tryk og varme.

Er Saturn den eneste gas?

Saturn er overvejende sammensat af brint og helium, universets to grundlæggende gasser. Planeten bærer også spor af is, der indeholder ammoniak, metan og vand.

Kan en person leve på Saturn?

Uden en solid overflade er Saturn sandsynligvis ikke et sted, vi nogensinde kunne bo. Men gasgiganten har adskillige måner, hvoraf nogle ville være fascinerende steder for rumkolonier, især Titan og Enceladus.

Hvad er Uranus lavet af?

Uranus er lavet af vand, metan og ammoniakvæsker over et lille klippecenter. Dens atmosfære er lavet af brint og helium ligesom Jupiter og Saturn, men den har også metan. Metanen gør Uranus blå. Uranus har også svage ringe.

Er Saturn varm eller kold?

Med en gennemsnitstemperatur på minus 288 grader Fahrenheit (minus 178 grader Celsius) er Saturn en temmelig cool planet. Selvom der er nogle små forskelle, når man rejser fra ækvator til polerne, er meget af Saturns temperaturvariation vandret.

Anbefalede: