Logo da.boatexistence.com

Hvor ligger Kappadokien?

Indholdsfortegnelse:

Hvor ligger Kappadokien?
Hvor ligger Kappadokien?

Video: Hvor ligger Kappadokien?

Video: Hvor ligger Kappadokien?
Video: PAMUKKALE, TURKEY | Everything you need to know about Pamukkale 2024, Juli
Anonim

Cappadocia, gammelt distrikt i det østlige centrale Anatolien, beliggende på det forrevne plateau nord for Taurusbjergene, i centrum af det nuværende Tyrkiet. Regionens grænser har varieret gennem historien.

Er Kappadokien i Tyrkiet eller Italien?

Cappadocia ligger i det centrale Anatolien, i hjertelandet i det nuværende Tyrkiet Relieffet består af et højt plateau over 1000 m i højden, der er gennemboret af vulkanske tinder, med Mount Erciyes (gamle Argaeus) nær Kayseri (gamle Cæsarea) er den højeste på 3916 m.

Hvad er den nærmeste by til Cappadocia?

  • At rejse med fly er måske den mest bekvemme måde at nå Cappadocia på. …
  • Busser forbinder Cappadocia med flere nærliggende byer såsom Istanbul, Ankara, Antalya, Izmir, Bursa, Konya og Çanakkale. …
  • Cappadocia har ikke en jernbanestation.

Er det sikkert at tage til Cappadocia, Tyrkiet?

Cappadocia er fuldstændig et sikkert sted at besøge for turister som de fleste del af Tyrkiet. Voldelig kriminalitet er yderst sjælden og generelt ikke relateret til turister. Der er ingen terrorfare. Som ved enhver rejse er noget sund fornuft tilstrækkeligt til at være sikker under din rejse.

Hvad er Kappadokien bedst kendt for?

Kappadokiens overjordiske landskaber er berømt for sine unikke klippeformationer og fantastiske muligheder for luftballonflyvning, og er et af Tyrkiets mest populære naturlige vidundere.

Anbefalede: