Logo da.boatexistence.com

Hvad er idempotent i java?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er idempotent i java?
Hvad er idempotent i java?

Video: Hvad er idempotent i java?

Video: Hvad er idempotent i java?
Video: REST Web Services 06 - Method Idempotence 2024, Kan
Anonim

Fra et RESTful servicesynspunkt, for at en operation (eller serviceopkald) skal være idempotent, kan klienter foretage det samme opkald gentagne gange, mens de producerer det samme resultat Med andre ord flere identiske anmodninger har samme effekt som at lave en enkelt anmodning. … PUT- og DELETE-metoderne er defineret til at være idempotente.

Hvad er idempotent i

En HTTP-metode er idempotent hvis en identisk anmodning kan foretages én eller flere gange i træk med samme effekt, mens serveren efterlades i samme tilstand … Implementeret korrekt, metoderne GET, HEAD, PUT og DELETE er idempotente, men ikke POST-metoden. Alle sikre metoder er også idempotente.

Hvad er idempotent i REST API?

1. Idempotente API'er. I forbindelse med REST API'er, når der laves flere identiske anmodninger, har det samme effekt som at lave en enkelt anmodning - så kaldes den REST API idempotent. … Idempotens betyder i bund og grund, at resultatet af en vellykket udført anmodning er uafhængig af antallet af gange, den udføres

Hvad er et eksempel på idempotent?

For eksempel kan fjernelse af et element fra et sæt betragtes som en idempotent handling på sættet. I matematik er en idempotent operation en, hvor f(f(x))=f(x). For eksempel er abs-funktionen idempotent, fordi abs(abs(x))=abs(x) for alle x.

Hvad er en idempotent funktion?

Idempotens er enhver funktion, der kan udføres flere gange uden at ændre det endelige resultat ud over dens første iteration. Idempotens er et teknisk ord, der bruges i matematik og datalogi, der klassificerer en funktions adfærd.

Anbefalede: