Logo da.boatexistence.com

Hvornår er squash i sæson?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår er squash i sæson?
Hvornår er squash i sæson?

Video: Hvornår er squash i sæson?

Video: Hvornår er squash i sæson?
Video: Gulerødder i køkkenhaven: Se, hvordan du dyrker de bedste gulerødder 2024, Kan
Anonim

De to vigtigste høsttider for squash er sommeren og vinteren, og hver sæson producerer et meget særskilt produkt. Den primære forskel mellem sommer- og vintersquash er huden; sommersquash høstes, før den modnes helt, hvilket betyder, at dens skind stadig er mør og fuld af smag.

Hvilke squash er i sæsonen?

Sommersquash, trods navnet, er generelt tilgængelig året rundt; sorter omfatter zucchini, gul, pattypan og krumhals. Almindelig vintergræskar, såsom butternut og spaghetti, er også tilgængelige året rundt, men andre varianter, såsom turban og eventyr, topper typisk november til december.

Hvilke måneder er butternut squash i sæsonen?

Butternut squash er tilgængelig året rundt, men det er bedst fra det tidlige efterår til vinteren. Se efter en squash, der føles tung for sin størrelse; en med en fed hals og en lille løg vil have det mindste frøhulrum, hvilket giver mest kød.

Hvilken måned er squash klar til at blive plukket?

I modsætning til sommergræskar, der høstes, efterhånden som squashen modnes gennem hele sæsonen, modnes en afgrøde af vintergræskar generelt og er klar til høst på én gang - norm alt i sensommeren eller før den første frost i efterår.

Hvor lang varer squashsæsonen?

Tip. Sommersquash producerer sine første frugter cirka 40 til 50 dage fra plantning, afhængigt af kultivaren og vækstbetingelserne. Denne plante vil producere frugt hele sommeren og ind i efteråret indtil frost.

Anbefalede: